ברוכים הבאים לאתר החדש של נגב ג'ובס, לשאלות או הערות ניתן לפנות אלינו כאן  הבנתי

עובד/ת ייצור למפעל בונז'ור בקרית גת

(לפני 3 שבועות)

התפקיד כולל הנחת בצק,
הכנת הקו וחלקיו לפני הייצור
שמירה על כללי בטיחות המזון
שימוש בציוד מגן אישי
הקפדה על נהלי הבטיחות של נסטלה (על פי הוראות בטיחות שנתיות)

ניסיון קודם בעבודה דומה- יתרון
נכונות עבודה במשמרות (בוקר/צהרים/ערב)
העבודה במפעל בקרית גת (יש הסעות)
העבודה במפעל לאחר קבלת אישור רפואי על יכולת לעבוד במפעל מזון
משמרת בוקר: 6:30-15:40, משמרת צהריים: 15:30-23:50 לילה: 23:30-6:30